Terug in de tijd

Waar het ongeveer begon.

Als ik me niet bezig hou met SEO, geniet ik van het buitenleven en outdoor activiteiten. Watersport en duiken in azuurblauw water met koraalriffen. Het ontdekken van ruïnes en andere verborgen landschappen. In de afstudeerfase van mijn Bachelor opleiding media, had ik mijn passie ontdekt voor historische film iconen zoals Alfred Hitchcock, Orson Welles en Francis Ford Coppola. Na mijn studie begon ik bij toeval aan mijn eerste marketing rol binnen Nolten Schoenen. Hier heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de wonderwereld van zoekmachine marketing. Vanaf dat moment wist ik exact wat ik verder wilde doen.
Inmiddels tien jaar ervaring met search marketing en SEO in het bijzonder. Sinds drie jaar fulltime SEO freelancer. Ervaring opgedaan aan klant- en bureauzijde. SEO is voor mij meer dan een fulltime bezigheid. Ik hou me dan ook dagelijks bezig met trends en experimenten in het organische zoeklandschap. SEO trends kunnen je een competitief voordeel geven, maar focus vooral op de grote lijnen. Stel je doelgroep centraal met je bedrijf als merk. Mijn expertise deel ik regelmatig op marketingplatforms zoals Emerce en Frankwatching.
Ik denk met je mee over het hele marketingspectrum, waarbij ik de verantwoordelijkheid neem over alles rondom organisch vindbaarheid. Het belangrijkst vind ik plezier in mijn werk en een fijne samenwerking met ambiteuse doelen die ook echt behaald kunnen worden. Ik start alleen als ik overtuigd ben van de samenwerking en het rendement voor jou als klant.

Focus op datgene waar je goed in bent. Laat SEO aan mij over, zodat jij kunt blijven groeien.

Laat een berichtje achter.

Ik ben benieuwd wie jij bent en tegen welke SEO uitdagingen je aanloopt. Neem gerust contact op voor een kennismaking en vrijblijvend advies.
  Esterella logo
  Allegro logo
  Chocolate Company
  KLM royal dutch airlines
  Voetbalshirts Koning logo
  dr pierre ricaud logo