Terug in de tijd

Waar het ongeveer begon.

Als ik me niet bezig hou met SEO, geniet ik van het buitenleven en outdoor activiteiten. Watersport en duiken in azuurblauw water met koraalriffen. Het ontdekken van ruïnes en andere verborgen landschappen. In de afstudeerfase van mijn Bachelor opleiding media, had ik mijn passie ontdekt voor historische film iconen zoals Alfred Hitchcock, Orson Welles en Francis Ford Coppola. Na mijn studie begon ik bij toeval aan mijn eerste marketing rol binnen Nolten Schoenen. Hier heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de wonderwereld van zoekmachine marketing. Vanaf dat moment wist ik exact wat ik verder wilde doen.
Inmiddels een decennia ervaring met search marketing en SEO in het bijzonder. Sinds drie jaar fulltime SEO freelancer. Ervaring opgedaan bij onder andere iProspect, Mediablue, PayPal, Blokker, Voetbalshirtskoning, Chocolate Company en Bakker. Tijdens de beginjaren ben ik erachter gekomen dat een algoritme niet de grootste uitdaging is. De grootste uitdaging ligt vooral in het creëren van efficiënt werkende teams en financieel draagvlak bij verschillende managementlagen voor SEO als investering. Voor mij is SEO een groeps-effort en meer dan een fulltime bezigheid. Ik hou me dagelijks bezig met trends en experimenteren in het search landschap.

Ik schrijf over SEO voor o.a.

Emerce logo
Frankwatching logo
WPLounge logo
Marketingfacts logo

"Goed werk leveren gaat een stuk makkelijker als je iets doet wat je echt leuk vindt."

Laat een berichtje achter.

Ik ben benieuwd wie jij bent en tegen welke SEO uitdagingen je aanloopt. Neem gerust contact op voor een kennismaking en vrijblijvend advies.
  Esterella logo
  Allegro logo
  Chocolate Company
  KLM royal dutch airlines
  Voetbalshirts Koning logo
  dr pierre ricaud logo